Den ultimate bedriftsturen


Ikke gå glipp av sjansen til å gi dine ansatte og kunder en opplevelse de aldri vil glemme. Bestill den ultimate bedriftsturen til Narvik i dag, og la eventyret begynne!

VM-Eventyret -DU blir en del av

Opplev den ultimate bedriftsturen til Narvik med Kjetil Andre Aamot! Vi tilbyr en eksklusiv sjanse til å utforske Narviks spektakulære fjellandskap med en av Norges mest legendariske alpinister som din guide. Disse unike turene gir ikke bare en fantastisk mulighet til teambuilding, men også en forsmak på spenningen som venter under VM 2029. La dine ansatte -og kunder  bli inspirert av Kjetils erfaringer og innsikt mens de nyter aktiviteter skreddersydd for å styrke samarbeid og motivasjon. Sikre din plass på denne uforglemmelige reisen og bli en del av VM-eventyret allerede nå!

Ribb i spektakulær natur

Denne turen er perfekt for de som elsker spenning og action, og som ønsker å oppleve Narviks natur på en helt ny måte.

Guiden vil ta deg med på en spennende rute hvor du får se imponerende fjell, vakre strender og kanskje til og med dyreliv som hvaler, delfiner og sjøfugler. Farten og vinden i håret gir en helt unik følelse av frihet, mens du suser over det glitrende vannet.

Sikkerheten er selvfølgelig i høysetet, og du vil få utdelt alt nødvendig utstyr, inkludert redningsvest og vind- og vanntett bekledning. Underveis vil guiden dele interessante historier og fakta om områdets natur og historie, slik at du også får en lærerik opplevelse.

En RIB-tur i Narvik kombinerer naturskjønnhet med adrenalin og er en aktivitet du sent vil glemme. 

Norges råeste jernbane

Avslutt bedriftsturen med en uforglemmelig og spektakulær togtur langs Ofotbanen. Fra Narvik stasjon snirkler jernbanen seg langs stupbratte fjellsider, og gir deg en intens fjordutsikt som tar pusten fra de fleste

Denne unike togturen er den ideelle måten å oppleve Narviks fantastiske landskap på, og gir en rolig og avslappende avslutning på en innholdsrik og spennende tur. La dere fortrylle av naturskjønnheten mens toget rolig beveger seg gjennom dette imponerende landskapet.