Elisabeth Hope

Jeg elsker mennesker, prater altfor mye og har en lidenskap for reiseliv og eventer. Det å skape minnerike opplevelser sammen med andre kreative og engasjerte mennesker gir masse energi og lykke. Jeg føler meg heldig som fikk jobbe 22 år i England med reiseliv og eventer, takknemlig for de utrolig opplevelsene jeg har vært med på, møtt fantastiske mennnesker og gleder meg til å fortsette den reisen her hjemme med beb event.  Jeg håper og tror at den lange efaringene jeg har hatt med å drive tur operatør, organserere turer og opplevelser for det britiske markedet, skal komme til nytte for det vi skal skape for våre kunder i beb event. 

Benedikte Nilsen Glommen

Med stort engasjement for politikk og nettverksbygging har jeg i en årrekke fått jobbe med spennende prosjekter og døråpnere som sikkert har formet meg til den personen jeg er i dag. 

Med målbevisste handlinger og løsningsorienterte strategier blir det ofte mye engasjement og positiv energi rundt meg. Med å alltid ha fokus på menneskelige ressurser har jeg vært med på å bygge opp organisasjoner og bedrifter som på hver sin måte har levd sitt spesielle og unike liv.

Derfor har mitt mål alltid vært å være en brobygger mellom ulike type mennesker og se de verdiene og synergieffekter det skaper i et samfunn. 

Britt Solveig Høier Holthe

Løsningsorientert sparringspartner som hjelper deg å sette mål, og oppnå de.  Har jobbet med leder -og forretningsutvikling, med å fasilitere, organisere, rapportere og veilede. De siste årene som Coach. Holder kurs og foredrag om tankesett, hva som får mennesker til å flytte seg fra der man er nå til hvor man ønsker å være.  Organisatorisk og effektiv, og gjennom arbeidet mitt er jeg kjent med å skulle informere, strukturere, og holde orden på informasjon fra større grupper. 

Kontakt oss

beb  E V E N T

Tromøysund brygge 20, 4841 Arendal

+4741287624

kontakt@bebevent.no

@facebookside