Teamet vårt

Benedikte Nilsen Glommen

Med stort engasjement for politikk og nettverksbygging har jeg i en årrekke fått jobbe med spennende prosjekter og døråpnere som har formet meg til den personen jeg er i dag.

Med målbevisste handlinger og løsningsorienterte strategier blir det ofte mye engasjement og positiv energi rundt meg. Med å alltid ha fokus på menneskelige ressurser har jeg vært med på å bygge opp organisasjoner og bedrifter som på hver sin måte har levd sitt spesielle og unike liv.

Derfor har mitt mål alltid vært å være en brobygger mellom ulike type mennesker og se de verdiene og synergieffekter det skaper i et samfunn.

Elisabeth Hope

Jeg flyttet hjem til Arendal for litt over 4 år siden etter 22 spennende og lærerike år I England der jeg jobbet med med reiseliv og eventer. Jeg tror og håper den lange efaringen jeg har med å drive tur operatør, organsirere turer og opplevelser for det britiske markedet, skal komme til nytte for det vi ønsker å skape for våre kunder . Det å produsere minnerike opplevelser er en lidenskap jeg gleder meg til å fortsette med her sammen med mine engasjerte og kretive kollegaer i beb event. 


Britt Solveig Høier Holthe

Løsningsorientert sparringspartner og erfaren fasilitator.  Jeg har jobbet med leder -og forretningsutvikling, strategi og visjon i en årrekke. De siste årene som Coach og karriererådgiver.  Holder kurs og foredrag om hva som får mennesker til å flytte seg fra der man er nå til hvor man ønsker å være.  Organisatorisk og effektiv, og er den som holder orden og struktur.  


Kontakt oss

beb  E V E N T

Tromøyveien 20,  4841 Arendal

+4741287624

kontakt@bebevent.no