Edle dråper & musikalske toner

I idylliske omgivelser på prakteiendommen Sofienlund i Arendal, inviterer vi til en helt spesiell opplevelse på låven, der musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer musikalske toner og smakfulle dråper for en helt unik og minnerik kveld.

Gled deg til historiefortelling og smaksanalyser. Bli kjent med produsenter, druer og vinstiler i kombinasjon med en fantastisk musikalsk opplevelse.

Musikken som følger vinene er enten spesialkomponert eller sydd sammen av komposisjoner fra klassisk musikk eller kjente sanger fra populærmusikken. Alt for å følge stemningen.

Fra september til midten av november finner vi viner som gir oss den gode varme høstfølelsen til vilt, sopp, bær og elg.

November og desember blir det vin til julemat med presentasjoner av spennende og overraskende kombinasjoner. Her får du en unik julekonsert og et vinkurs på samme kveld.

«Fra Mars ser vi frem mot vår og sommer, og det blir viner som står til havets delikatesser, samt finne vinene til årets grillsesong.»

Vi serverer mat som passer til årstid, tema og budsjett, og skreddersyr programmet etter behov for å skape en sanselig opplevelse og minnerik sommer, -høst eller julefest.

Knut Bjørnar Asphol

Knut Bjørnar kombinerer to av sine lidenskaper gjennom å være både gitarist og vinkjenner. Han har spilt for mange artister i inn- og utland og har produsert over 500 utgivelser.

Han har vunnet Spellemannpris, og utgitt 8 egne album. I tillegg er han sommelier og vinjournalist i Romerikes Blad.