Vi tror på lokalforankring i alt vi gjør. Ved å ta det beste fra lokalmiljøet, sette det i system og kombinere det med nytenking, skaper vi unike opplevelser. Vi verdsetter det nære og kjære, og vet at det er nettopp dette som skaper ekte verdi og glede for våre kunder. Vår tro på det lokale driver oss til å levere det aller beste, hver eneste dag.

Velkommen til vår verden, hvor din opplevelse er vårt mål!

B

Brobyggeren med øye for politikk og nettverksbygging

Med en sterk lidenskap for politikk og nettverksbygging, har Benedikte over flere år arbeidet med spennende prosjekter. Benedikte fungerer som en brobygger mellom ulike mennesketyper, og anerkjenner de verdiene og synergieffektene dette skaper i samfunnet. Hun bringer en strategisk tilnærming til selskapet, alltid orientert mot løsninger som fremmer vekst og samarbeid.

.

E

Reiselivseksperten med britisk erfaring

Etter mange år i England kom hun endelig tilbake til Arendal. Hennes omfattende erfaring som turoperatør for det britiske markedet er en uvurderlig ressurs for vårt selskap. Med sin lidenskap og  innsikt i reiselivets verden, bidrar Elisabeth til å forme våre tjenester slik at de møter og overgår kundenes forventninger. -Og Elisabeths lidenskap for å skape minneverdige opplevelser fortsetter å blomstre her i Norge.

B

Holder trådene sammen

Britt bringer med seg  kompetanse innen forretningsutvikling og lederutvikling og har jobbet med mange selskapers strategier.  Som en erfaren fasilitator og coach er hun den som organiserer og holder orden i de ulike kreative prosessene i beb. Britt har en unik evne til å se mønstre i kaos og har en rolig tilnærming til utfordringer som oppstår.