Arendalsuka

I tillegg til catering, underholdning, lydteknikk, turer, foredragsholdere, transport og alt av nødvendig utstyr til arrangementer, har vi også leiligheter, hus og lokaler til leie under Arendalsuka 


Barbu scene  

Idyllisk beliggenhet med utsikt over Galtesund, et par minutters gange fra Langbryggen. Her kan vi tilby Scene -og sal  med plass til ca 320 inkludert alt teknisk utstyr. I tillegg finnes det flere moderne møterom i forskjellige størrelser samt minglerom.  Alt nyoppusset i delikate farger.

Sofienlund

Den staselige prakteiendommen Sofienlund ble bygget på Tromøy 1809 og ligger herskapelig til langs Nordheimveien med utsikt utover Tromøysund.

Denne spesielle plassen med sin spennende historie blir nå vel ivaretatt av familien Stray Ryssdal som har oppgradert huset, låven og flotte leiligheter som nå er mulig å leie under Arendalsuka eller til andre spesielle anledninger resten av året.

Låven og den idylliske hagen er fantastiske omgivelser til festlige anledninger, og de flotte nyoppussete leilighetene ideelle til overnatting. Under Arendalsuka, er dette en ideell lokasjon til å kombinere overnatting med både faglig program og kveldsarrangementer.

Det går an å leie båt med huset som gir lett transport til Arendal sentrum eller ferge/buss/bil.

For mere informasjon, priser og kapasitet, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.


Kontakt oss for mer informasjon og spørsmål om leie. Fyll inn skjemaet nederst på siden  eller ring oss på 412 87 624Moderne hus i gangavstand til sentrum

Utsikt over Galtesund. 3 soverom, 2 bad. 4 parkeringsplasser inntil huset.  Stor balkong med utsikt over sjøen.  


 Strandeiendom kun 6 km fra sentrum

Koselig strandeiendom på 15 mål 6 km fra Arendal sentrum, 8 minutter med bil.  Bussforbindelse til sentrum hver halvtime. Det er flere parkeringsplasser ved huset, samt brygge dersom man benytter båt.  Mer info om huset og eiendommen under bildene.

Huset har 4 soverom med 8 sengeplasser. Til eiendommen tilhører privat brygge og sandstrand 30 meter fra huset, samt en familiekano -husk redningsvester. Har dere egen båt på henger, eller vann-scooter kan denne settes ut og tas opp på eiendommen! Det er ca. 5 mål med plener, så her er det muligheter for firma-arrangement under Arendalsuka. Dette må eventuelt avtales spesielt. Gassgrill er disponibel. 

Avstander med bil: 35 minutter til populære Dyre- og Fritidsparken i Kristiansand, 15 min. til 9-hulls golfbane i Grimstad, 25 minutter til 18-hulls bane på Nes. Ønsker primært utleie firma, organisasjoner eller andre ansvarsbevisste mennesker. Huset er 100% røkfritt, og husdyr er ikke tillatt inne.  Sol hele dagen fram til kl. 21.

Gangavstand til  Nidelv Brygge RestaurantRIB safari

Utforsk den vakre skjærgården i Arendal på en spennende høyhastighets båttur.